Scalp Clinix

Deze producten zijn verkrijgbaar in de webshop.

SCALP CLINIX SOOTHING ASSORTIMENT

Voor de droge en delicate hoofdhuid. De formules met Biotische Technologie helpen het vochtgehalte van de hoofdhuid weer in balans te brengen en ondersteunen tegelijkertijd de microbioombalans van de hoofdhuid om het effect van de Scalp Clinix in-salon service te verlengen.

Scalp Clinix Soothing Assortiment
Scalp Clinix Soothing Shampoo

Voor gekleurd haar die het haar herstelt en versterkt en tegelijkertijd Scalp Clinix Soothing Shampoo met Biotische Technologie reinigt mild, geeft een verzachtend gevoel aan de hoofdhuid & helpt het vochtgehalte van de hoofdhuid in balans te brengen. Met actief microbioom. Vrij van SLS/SLES sulfaten* en siliconen.

Scalp Clinix Soothing Treatment

Scalp Clinix Soothing Treatment met Biotische Technologie helpt om het vochtgehalte van de hoofdhuid in balans te brengen, waardoor de hoofdhuid na één keer gebruik een kalmerend en gehydrateerd gevoel geeft. Met actief microbioom.


SCALP CLINIX OIL CONTROL ASSORTIMENT

Voor vette hoofdhuid. De formules met Biotische Technologie reinigen diep, verwijderen overtollig talg en helpen de microbioombalans van de hoofdhuid te ondersteunen, waardoor het effect van de Scalp Clinix in-salon service wordt verlengd.

Scalp Clinix Oil Control Shampoo

“Scalp Clinix Oil Control Shampoo met Biotische Technologie reinigt diep en verwijdert overtollig talg. Het verlengt het verfriste gevoel op de hoofdhuid met een verkoelend effect. Met actief microbioom. Vrij van SLS/SLES sulfaten* en siliconen.

Scalp Clinix Oil Control Treatment

Scalp Clinix Oil Control Treatment met Biotische Technologie, in combinatie met een zachte massage van de hoofdhuid, helpt poriën te ontstoppen en verwijdert het overtollig talg. De hoofdhuid voelt verfrist aan met een verkoelend effect. Met actief microbioom.

Scalp Clinix Oil Control Assortiment

SCALP CLINIX FLAKE CONTROL ASSORTIMENT

Voor alle soorten roos. De formules met BioticscheTechnologie verwijderen op milde wijze zichtbare schilfers en helpen de microbioombalans van de hoofdhuid te ondersteunen, waardoor het effect van de Scalp Clinix in-salon service wordt verlengd.

Scalp Clinix Flake Control Assortiment
Scalp Clinix Flake Control Shampoo

Scalp Clinix Flake Control Shampoo met Biotische Technologie verwijdert op milde wijze zichtbare schilfers. Het geeft een verzachtend gevoel aan de hoofdhuid met een verkoelend effect. Met actief microbioom. Vrij van SLS/SLES Sulfaten* en siliconen.

Scalp Clinix Flake Control Treatment

Scalp Clinix Flake Control Treatment met Biotische Technologie geeft direct een verzachtend gevoel aan de hoofdhuid met een verkoelend effect. Maakt het haar zacht & handelbaar. Met actief microbioom.